2018-01-15 161 浏览
呢排天气冻最适合打边炉嘅日子同啲朋友行咗好几间就嚟咗呢间火锅店打边炉跟住我哋就坐低眼见到周围枱都系叫肥牛于是我哋成班牛魔王就叫咗肥牛展,手切肥牛,响铃等等嘅食物跟住再加咗一个猪骨煲 咁我哋等咗一阵 咁就猪骨煲同埋啲火锅配料就一齐上嚟啦首先我哋试咗肥牛展口感非常 爽口而且好弹牙,跟住我哋就是咗个响铃,今次呢个响铃 我同啲朋友都估唔到原来佢地 即叫即炸当然我哋就等系试一试 咁就入口就非常松脆,之后我哋就食我哋嘅重头戏 手切肥牛肥牛入口好软熟好重鲜牛味而且不肥腻脂肪同牛肉嘅比例系十分配合 所以好香 到最后再讲埋呢个猪骨煲 用料十足 所以呢个猪骨煲加呢个火锅配料系非常配合, 钟意食牛嘅朋友不妨可以嚟到呢一间火锅店 尝试
肥牛展
炸响铃