2023-08-24
【Oliver's Super Sandwiches】最近要拍咁多cover,好想好好控制番自己嘅饮食🙈咁啱上星期行APM先惊觉 主打嘅新鲜自选沙律系一个好好嘅餐点选择💚一共有5️⃣款特色沙律,我自己就试咗下面3⃣️款每一款都好fresh,好Woooaaahhhh❕.🍴自选大沙律 (套餐):1⃣️-4⃣️款选择 (400g) - 💰81🥗苹果鸡肉沙律 Apple & Chicken Salad结合咗好多新鲜水果同烟熏鸡肉🐔鸡肉嫩滑之余,水果份量亦好丰富:有苹果、提子、葵花籽、提子干等🍎🍇整体感觉好清新、多汁美味;好energetic,能量十足💪🥗有机油醋汁. 杏鲍菇. 烤杂菜沙律Organic Vinaigrette. King Oyster Mushroom. Grilled Vegetables Salad以有机油醋汁调制出浓郁嘅风味,杏鲍菇搭配各种不同嘅烤杂菜:有椰菜花、红萝卜、番茄仔、西葫芦等,为沙律增添咗不少层次感,超级有机又开胃🍄🥗淡咖喱薯仔. 烟肉. 火腿. 蛋 沙律淡咖喱薯仔沙律配上丝丝滑嫩嘅蛋,加埋烟肉同火腿嘅咸焦香一齐食,非常之有咬口,真系忍唔住一啖接一啖🥔🍳☕️咖啡选用咗100%阿
最近要拍咁多cover,好想好好控制番自己嘅饮食🙈
咁啱上星期行APM先惊觉
主打嘅新鲜自选沙律系一个好好嘅餐点选择💚
一共有5️⃣款特色沙律,我自己就试咗下面3⃣️款
每一款都好fresh,好Woooaaahhhh❕
🥗苹果鸡肉沙律 Apple & Chicken Salad
🥗有机油醋汁. 杏鲍菇. 烤杂菜沙律
🥗淡咖喱薯仔. 烟肉. 火腿. 蛋 沙律
☕️咖啡
选用咗100%阿拉比卡豆,香气浓郁,口感细腻顺滑,饮落去有种好浓厚嘅咖啡味道🤎
室内用餐环境舒适,无论系想中午食番个轻盈嘅午餐
定系想揾健康美味嘅选择,自选沙律绝对系一个唔错嘅选项
无论系味道定质感都非常有营养又丰富,超有满足感🌟
味道:❤️❤️❤️❤️❤️
价钱:❤️❤️❤️❤
环境:❤️❤️❤️❤️❤
📍地址:观塘观塘道418号创纪之城五期(apm)2楼L2-13号舖
☎️电话:31481101
💸人均消费:$51-100