帮衬左好多年嘅炸鸡舖,同连锁店唔同,用新鲜鸡同自家制炸粉即叫即炸,粉唔厚,做到外脆内软👍🏻一直保持水准👍🏻 新出炸鸡炒饭都好好食,即叫即炒,估唔到炸鸡配饭都好味有多款调味粉比客人mix and match,全部都无味精,食完炸鸡唔会口渴,个人推荐紫菜加孜然味两沟😋 但系配炒饭嘅话我觉得本身个饭同鸡已经够味,再加粉就会过咸,除非想食辣味先会加少少麻辣。呢排老细整左新菜式,有炸莲藕同日式咖哩饭,个炸莲藕都系偏日式,薄身加薄炸粉,食落脆嘅莲藕薯片咁,日式咖哩饭个汁非常足料,比起食X家香浓好多。推荐程度:1. 炸鸡🍗⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️唔洗讲,招牌野,懒人可以食鸡件无骨2. 炸鸡炒饭⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️唔试唔知炸鸡配饭咁好食3.炸莲藕⭐️⭐️⭐️⭐️绝对唔系台式吸太多油果种,食落唔会好有罪恶感,又够脆4. 日式咖哩饭⭐️⭐️⭐️⭐️个汁足料好食

推荐程度:
1. 炸鸡🍗⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
唔洗讲,招牌野,懒人可以食鸡件无骨
2. 炸鸡炒饭⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
唔试唔知炸鸡配饭咁好食
3.炸莲藕⭐️⭐️⭐️⭐️
绝对唔系台式吸太多油果种,食落唔会好有罪恶感,又够脆
4. 日式咖哩饭⭐️⭐️⭐️⭐️
个汁足料好食
2023-11-24
10 分钟 (外卖自取)
  • 炸鸡
  • 炒饭