2023-02-07 649 浏览
今日约左同事系公司附近食包 点知俾其他同事发现我地自私食🤫唯有帮佢地order 埋😬 我地主要叫左WB经典汉堡($62)同黑椒芝士汉堡($68)试哂猪牛汉堡🤭 另外+$18 upgrade 套餐 跟甜蕃薯条🍠/洋葱圈🧅/原味鸡翼🍗同水牛城鸡翼 仲有快乐肥仔水🥤🥤🥤😆汉堡十分巨型 非常足料 一个大男孩食一个汉堡都好好好够饱 2个女仔可以share一个 然后叫多几款小食🤭🤭🤭 汉堡除左足料 用料仲好新鲜 连生菜🥬都特别爽甜 而且即叫即整 热辣辣🥰 汉堡扒劲juicy 又厚身❗️❗️❗️最最最正既系WB经典汉堡里面夹左流心蛋🍳爆哂蛋浆 蛋汁混合埋肉汁简直系绝配 超香浓 爆哂汁 食完要「选」埋手指先过瘾 食到成手成嘴都系 好治愈☺️☺️☺️咁先系食野😌😌😌🫶🏻小食特别推荐洋葱圈🫶🏻炸皮就算返到公司都依然酥脆 食到最后冻左估唔到都仲系咁脆💯💯 蕃薯条都唔错 可以食到本身蕃薯既香甜😋 鸡翼亦十分嫩滑 不过原味就略嫌淡味 咸些少就更惹味 👍🏻👍🏻👍🏻值得一提既系店主好细心 每个汉堡都有靓靓贴纸 一睇贴纸就知系咩汉堡 就算多几个人一齐order 都唔怕搞错口味

• WB经典汉堡
  • 甜蕃薯条