朋友推介之下,今日決定去試一試。剛踏入店鋪,侍應已經很熱情招呼我地。👍🏻👍🏻鋪頭唔算大,不過privacy十足估唔到四人枱都可以有獨立房,仲有電視睇。不過電視裝得高左少少。朋友話火鍋,刺身同熟食都好好味。不過我地得四個人,決定今日試下火鍋。🔥先來個撈魚皮做前菜🐳,好爽口!😋😋😋本來想食花竹蝦刺身,不過今日冇。。。另外選了章紅魚刺身。原條刺身,仲有鮮磨芥辣。條魚唻到仲識郁㗎!食完刺身,魚骨仲可以椒鹽炸/下湯。終於到火鍋了。火鍋選了鴛鴦鍋,因為我本人很愛四川麻辣😅😅😅。店長說本來很推介的本地牛,今天缺貨。所以我們叫了M5和牛兩食(刺身/火鍋)。店長說,刺身要即時食,火鍋開了爐就不建議了。很貼心!店長果然冇介紹錯,真的很鮮、很好味。呢度嘅食物,原來即叫即製。連響鈴同餃子都係。響鈴有紫菜,I like it! 韮菜餃好新鮮。因為剛才有一枱客説餃子🥟略咸,所以落單前,店長特意再試一下,確保調味ok才讓我們下單。超讚!我們四個人仲叫左花枝丸。我本人不好,不過是很鮮甜,很彈牙。最後仲有黑毛豬,是西班牙的。好有肉味,分量不算多,食埋啱啱好。是次體驗非常滿意。多謝朋友仔介紹。下次要來試試其他菜式。
👍🏻👍🏻

鋪頭唔算大,不過privacy十足
估唔到四人枱都可以有獨立房,仲有電視睇。
不過電視裝得高左少少。

朋友話火鍋刺身同熟食都好好味。
不過我地得四個人,決定今日試下火鍋。🔥

先來個撈魚皮做前菜🐳,好爽口!😋😋😋

本來想食花竹蝦刺身,不過今日冇。。。另外選了章紅魚刺身
原條刺身,仲有鮮磨芥辣。條魚唻到仲識郁㗎!
食完刺身,魚骨仲可以椒鹽炸/下湯。

很貼心!
店長果然冇介紹錯,真的很鮮、很好味。

呢度嘅食物,原來即叫即製。連響鈴同餃子都係。
響鈴有紫菜,I like it!

我們四個人仲叫左花枝丸。我本人不好,不過是很鮮甜,很彈牙。

最後仲有黑毛豬,是西班牙的。好有肉味,
分量不算多,食埋啱啱好。

是次體驗非常滿意。多謝朋友仔介紹。

下次要來試試其他菜式。
2018-03-03