2024-08-09 73 浏览
最近经过旺角都有留意到呢一间饮鲜果饮品窝夫店舖, 夏天真系好热呀,好想揾啲新鲜水果嘅饮品同埋小食 ,我见到呢度门口有好多人等呀 ,所以就去试下喇 。哗😍有我最钟意嘅芒果同埋✨️ 金枕头榴梿呀 ,我一次过叫晒芒果 🌈榴梿饮品同窝夫试下,全部都即叫即刻整 ,大概等咗十分钟就食得,💗奶昔:台湾爱民芒果奶昔,好甜呀, 我加咗西米, 芒果切到细细粒 配埋西米 ,口感好好。 另一杯系✨️泰国tp金枕头榴梿奶昔 出面真系好少有 😍榴梿奶昔㗎, 我加咗桃胶, 真系健康又养颜呀💗窝夫 :有好多选择 ,我真系好钟意食芒果㗎 ,而且又系台湾爱民芒果窝夫, 另一个系泰国金枕头窝夫 ,用料质素好好 ,性价比很高,份量很多