2024-06-06 301 浏览
刚好妈咪经过沙田分店呢间饼店 ,就俾d香气吸引到,wow原来呢到有成20+款手工cookie!我最后拣咗海盐脆米片同parmesan cheese两款cookie。一开盒咋,已经闻到好香cheese味啊! 当然啦,我见到有coffee swiss roll,coffee walnut cake同mochi波波球都忍唔住要买埋黎食,最钟意呢d fluffy蛋糕texture,咖啡味又够浓郁。正想埋单嘅时候,店员姐姐推荐我试下食即食花胶糖水,横掂我都系买嘢俾大家,梗系要对自己好啲啦!所以都入款咗两种口味,一碗一盒,即开即食,好方便,虽然系甜品,但系都系甜度较低嘅健康之选,花胶胶质丰富,size都好大块,$55一个当甜品其实都几好啊!