2021-10-16
去完Keigo展览就行黎食Fish & Chick 💛系坚尼地城分店已经食过两次🐟🐟今次第一次食晚餐🐠二人餐($298up)炸鲜蘑菇沙律觉得佢个二人餐都几抵食好多野拣🤣鲜蘑菇沙律几特别少见啲🤩炸鲜蘑菇新鲜热辣辣✨炸浆好薄蘑菇Juicy又有香草汁味😍 加埋沙律酸酸地好开胃🥳 香烤鸡翼四件配薯条🍟小食既薯条系幼身既 份量都好多🥰鸡翼外脆内软 肉质嫩滑油份足够☺️推介😋传统英式炸鱼配薯条佢既薯条系长方形而粗身🍟入面系充满薯仔蓉唔系空心🥔炸鱼皮薄馅靓 超级厚身无雪味👍🏻加埋自家制他他酱食真系食多份都得😂仲可以加钱变新鲜鱼会仲好味✨✨烤鸡半只伴薯蓉只鸡烤到金黄色💛个皮脆脆地又唔系好㶶 火候控制得好好👍🏻不过相比之下我钟意食小食个鸡翼多啲🤣薯蓉可以再邪恶啲落多啲牛油🧈为食指数: 3.5/5性价比指数: 3.5/5推介指数:3.5/5
二人餐($298up)
炸鲜蘑菇沙律
香烤鸡翼四件配薯条🍟