2006-07-18
因为我男朋友好钟意食壕,加上我见呢度个comment几好, 于是个日打电话去book位,点知已经full哂..不过个老细话如果我可以6:30去到,7:45埋单就冇问题啰..放左工就拿拿林去喇...之前已经睇定地图,但系个度实在系太难揾..我地又唔熟香港区既路,差唔多七点先到..入到去,未食已经开心,因为个老细话:你地可以慢慢食,可以坐到8点...^_^仲有,全间铺得我地两个,唔驶同人迫..可以坐得舒舒服服!!个老细好好倾,不停同我地讲解不同壕既口感&味道...食完一round之后会问下我地觉得点,再介绍第二round..佢个度d食物真系好新鲜,d壕上碟个时仲系郁既!!仲有海胆,呢个一定要赞,因为我本身系唔钟意食海胆,但系佢呢个我一d都唔觉得腥,味道好鲜甜!我同我男朋友食完呢餐都赞不绝口,价钱又唔算贵,半打壕好似$12x,埋单仲有discount..