2017-08-28 1143 浏览
其实已经嚟过无数咁多次,点解会嚟咁多次好简单!好多地方越食质素越差,喺呢度绝对唔系!次次都系咁新鲜,250几蚊一个人,喺荃湾区嘅任食打边炉来讲属于偏贵!(未计另外叫象拔蚌)但系当你食过之后就发觉佢系绝对抵嘅!由于去咗好多次𠮶度老板都已经认得我,佢𠮶度即开生蚝超级新鲜唔好讲笑,但系我次次都同老细讲系唔系买一送一?跟住佢就笑笑口最后都系买一送一做俾我超好人,同埋佢象拔蚌刺身又系好抵食,其他食品亦都好新鲜,别系要一提嘅就系𠮶个新鲜鹅肠,平时系出边如果系火锅店叫都要成$70一碟佢呢度竟然任食冇因为系任食而揸流摊,𠮶啲乌冬即系我最爱嘅真X稻庭乌冬,任饮啲汽水,讲最紧要嘅重点比你哋听!呢度成班人聚会倾计一流,佢话就话两个钟头但系如果冇乜人系会俾你继续错超好,啲服务员个个服务态度都唔错架,所以真系好值得推介
每人都会送架
象拔蚌刺身