2019-01-09
今日终于首次食到进驻左香港一段日子嘅Shake Shack🍔我叫左Single Smoke Shack + Cheese Fries + 香港限定嘅Milk Tea Milk Shake! 呢度店员好nice! 向我介绍呢个Milktea Milk Shake 系新嘅配方,比之前少甜。等左大概五分钟已经有得食喇!Burger有牛、芝士,同埋烟肉,烟肉徧硬同脆。芝士半溶好味道!牛肉唔算好juicy, 但味道都几香嘅!薯条外脆内软,个芝士汁好多好香好好味,芝士汁份量唔会话得𠮶少少唔够食。至于奶茶milk shake, 未到其实唔系好浓奶茶味,但的确唔会好甜嘅!Overall系唔错嘅,亦都唔太特别,系芝士薯条最吸引!呢个配搭盛惠$140,价钱算中上,但系食到好饱!而呢一度嘅装修都好靓,好干净,店员态度都好好呀,系几舒服嘅晚饭体验!