2018-02-10 793 浏览
自从夏铭记结业后喺油麻地电影中心睇完戏成日谂唔到食乜后来发现行去佐敦食佳佳都不是太远今日有新发现!! 平时食crepe 通常上环或湾仔LA 食. 我在香港居住的法国朋友都话佢去开. 算系够地道今日呢间有法国老板自己亲手用心制作绝对变成我首选叫左个主食crepe goat cheese 加蔬菜. 完全唔会滞. 之后再加个甜品crepe. Sugar and lemon juice. 新鲜柠檬榨汁. 而且只系$22. 今时今日街边食个鸡蛋仔做10几廿蚊. 呢个绝对性价比高比起港岛区𠮶间. 呢间crepe比较薄. 好似麦味冇咁浓. 但胜在真系外脆内软. 而且馅料胜一筹星期日好似唔开( 果然法国人老板. 有French life style!). 星期一至六睇戏选择. 真心希望佢长做长有
自从夏铭记结业后喺油麻地电影中心睇完戏成日谂唔到食乜
后来发现行去佐敦食佳佳都不是太远
今日有新发现!!
今日呢间有法国老板自己亲手用心制作绝对变成我首选