2020-02-02 72 浏览
喺香港揾野食,周不时付出同收获都不成正比。最近发现呢间酒吧餐厅,无论环境同食物质素,都好有诚意。呢期仲推出左新menu,好有惊喜🤩🌟5 Courses Set🌟🥗「精选什菜沙律配意大利黑醋」沙律菜鲜甜、黑醋开胃,健康满分💯🎃Daily Soup「南瓜汤」热辣辣南瓜汤,小碗上,味道浓郁😋🌯「自家制特式蟹肉烧卖」必食之选,外层香脆似春卷,内里满满鲜蟹肉,再铺上三文鱼籽,香口Juicy!🍖「烧西班牙黑毛猪鞍」黑毛猪鲜嫩多汁,食落很有猪肉味,再沾一口绿色果酱,别具一番风味😗🍰Daily Dessert「红豆牛奶蛋糕」好香牛奶味,一粒粒甜甜嘅红豆,加点金泊闪闪生辉💫🌟Main Course🌟🍲「慢煮鸡胸意式香草酱意大利饭」慢煮可以锁住肉汁,鸡胸肉煮得好软腍,意大利饭亦煮得相当出色,没有硬的感觉。 🍸「Rainforest」🍌Fresh banana 🍓strawberry 🌱fresh lime 🍊orange juice除左Cocktail 外,仲可以根据唔同嘅红酒特性拣酒🍷

🌟5 Courses Set🌟
沙律配南瓜汤

🥗「精选什菜沙律配意大利黑醋」
沙律菜鲜甜、黑醋开胃,健康满分💯

🎃Daily Soup「南瓜汤」
热辣辣南瓜汤,小碗上,味道浓郁😋

自家制特式蟹肉烧卖

🌯「自家制特式蟹肉烧卖」

烧西班牙黑毛猪鞍

🍖「烧西班牙黑毛猪鞍」

红豆牛奶蛋糕

🍰Daily Dessert「红豆牛奶蛋糕」
好香牛奶味,一粒粒甜甜嘅红豆,加点金泊闪闪生辉💫

🌟Main Course🌟
慢煮鸡胸意式香草酱意大利饭

🍲「慢煮鸡胸意式香草酱意大利饭」

Rainforest

🍸「Rainforest」

除左Cocktail 外,仲可以根据唔同嘅红酒特性拣酒🍷
沙律配南瓜汤
自家制特式蟹肉烧卖