2016-08-17 597 浏览
呢间cafe 系我最爱的cafe之一,因为本人系荃湾工作,好就脚xd 加上喜欢白宫的装潢同服务态度,所以耐吾耐就会同fd黎食下。话说新menu出左有一排,但都冇时间去,琴日终于去食下。 多左好多意粉选择!但我都系拣左all day breakfast(C)!😂 $108好大份!卖相好靓好吸引!相机食先!见到都开心呀😂 最喜欢呢个既黑松露炒滑蛋,滑蛋煮得刚好,有淡淡奶香,当然吾少得主角黑松露啦!份量配得吾错😋 小牛角包牛油味好甜,微脆。另外,个薯条杯好得意!薯条有调味,点茄汁食😋👍🏼 呢个all day breakfast大满足!我自己就食吾晒既,比左d朋友分担下😂 同埋咁大份呢个价钱真系好抵食!green tea latte $40抹茶味香浓味道十分出!岩晒吾中意太甜既我:)Hazel nut latte $38味道都吾错呀😁 见到可爱拉花卡通,充满正能量!💪🏼btw 好中意楼梯呢个位,vintage style, 带点神秘感🤔

话说新menu出左有一排,但都冇时间去,琴日终于去食下。

多左好多意粉选择!

好大份!卖相好靓好吸引!相机食先!见到都开心呀😂
All Day Breakfast

green tea latte $40

抹茶味香浓味道十分出!岩晒吾中意太甜既我:)

Hazel nut latte $38

味道都吾错呀😁 见到可爱拉花卡通,充满正能量!💪🏼

All Day Breakfast