2019-09-22
平时系金钟返工食黎食去都系个啲大型连锁快餐店,食都食到闷😞而家多左呢间食韩国野,终于叫做有新野🤩餐厅以外卖形式为主,方便我呢啲上班一族👩🏼💻.杂菌牛肉便当便当基本上可以分猪鸡牛三款,我呢啲牛魔王梗系拣牛肉啦🙉便当既份量比我想像中大😲卖相都好精致❣️除左饭,仲有粉丝、牛肉、莲藕片、干鱼仔、翠玉瓜、泡菜同鹌鹑蛋,非常丰富🤤🤤啲粉丝好好食,落左芝麻麻油好惹味,口感弹牙,下次我会就咁买一盒粉丝食😉干鱼仔好好食,好香口。莲藕片好爽口。泡菜辣得黎好爽脆。牛肉好嫩滑,又好入味😋送饭一流👍🏻.韩式传统拌饭 佢哋细心咁分开拌饭同配料两层☺️食𠮶阵先将配料倒落饭度连埋辣酱一齐捞,拌饭既配料有牛肉、鸡蛋、红萝卜、芽菜、紫菜、菇等等,酸酸辣辣,丰富又滋味😝.生姜茶:生姜味超劲,都几辣喉,但饮落甜甜地,又几好饮㖞😎青橘子茶:其实同平时饮到既韩国柚子茶分别不大,但呢款就冇咁甜,几清新😊
杂菌牛肉便当
韩式传统拌饭
生姜茶:生姜味超劲,都几辣喉,但饮落甜甜地,又几好饮㖞😎