2021-12-19
今日试左和田便当,呢间便当专门店成日都好多人排队,果然好好味😋入到去见到会见到两部便当贩卖机,只系扫一扫个电子屏幕就可以睇到今日有咩款试嘅便当同落单,之后比钱用八达通,有咩唔明白仲可以问店内嘅店员,都几方便~店员仲讲话如果想预先睇定呢个星期有咩款可以上番和田便当个网站,预先落单原来仲有折,下次真系要试下先!而贩卖机嘅左边就会有一个冻柜,有唔同种类嘅饮品可以加配买埋,有汽水、纸包茶等等👍🏻我今日同朋友就试左蒲烧鳗鱼便当&柚子照烧鸡拼安格斯牛丼1. 蒲烧鳗鱼便当嘅配料有蛋丝、蛋卷、萝卜丝同埋西兰花,一开个便当比我想像中丰富,而且件鳗鱼都好入味,配埋啲鳗鱼汁送饭一流2. 柚子照烧鸡拼安格斯牛丼就真系铺满左满满嘅牛肉同鸡排,而且牛肉同鸡肉唔会因为煮太耐而好韧,牛肉仲加入左洋葱丝,有种真系系日本食丼饭嘅感觉😋总括而言对于今次嘅便当都非常满意,好方便同埋美味,必定encore👍🏻
我今日同朋友就试左蒲烧鳗鱼便当&柚子照烧鸡拼安格斯牛丼