2022-10-10
喺旺角竟然有间咁靓嘅宠物cafe😍 餐牌除咗人食之外,仲有好多宠物餐可以拣,样样卖相都好靓架😍我哋先填饱自己个胃,先再喂毛孩们🫢 首先嚟左抹茶牛奶,系有粒抹茶熊熊冰 劲得意呀😍 店员好贴心比埋糖酱我哋自己调较甜甜度,不过我哋试左唔加糖都好够味忌廉汁青口好有惊喜,个汁好浓郁好好味,面𠮶两块蒜蓉包完全昼龙点睛,蘸埋啲汁食好好食 我地仲嫌蒜蓉包太少 好想食多两块卡邦尼意粉冲略嫌细份左啲,不过味道依然不错,面质岩岩好有赵口,但唔会过硬/过淋,个汁偏杰身,每条面都挂满酱汁, 好满足新鲜热辣pizza,饼底系薄脆型饼底,食落唔会好粉好浆口,好惹味滑蛋咖喱猪扒饭猪扒唔会太厚粉,而且咬落好淋好juicy咖喱系日式咖哩,有小小微甜唔辣。滑蛋睇相都知有几滑啦最后嚟到宠物餐 我哋4只小狗叫左回转寿司,个转盘真系识郁识转架🤪 啲食物卖相都好好,寿司上面系鱼/蛋/牛肉 下面系用鸡肉丸扮饭影完相小狗们急不及待抢住食,好快就清左碟了🤭
抹茶牛奶
我哋先填饱自己个胃,先再喂毛孩们🫢
忌廉汁青口
卡邦尼意粉
三文鱼pizza
滑蛋咖哩吉列猪扒饭
滑蛋咖喱猪扒饭
回转寿司拼盘(宠物食)
影完相小狗们急不及待抢住食,好快就清左碟了🤭