收咗工之后同朋友喺旺角附近行咗阵,因为之前自己都食过呢间餐厅觉得唔错,所以就推荐佢哋上嚟呢间餐厅食饭😋餐厅嘅面积唔算细,坐起嚟都唔算十分之挤迫,起码食饭时间都唔会感觉人迫人👍我哋三个人total叫咗三个嘢食,有温泉蛋芝士忌廉扁意粉🍝、黑松露啡菇水牛芝士薄饼🍕,同埋佢哋嘅招牌菜王牌威灵顿牛柳🥩🍝温泉蛋芝士忌廉扁意粉:平时食呢一类意粉,一定会吉爆佢个蛋浆捞埋啲意粉一齐食🍳令到啲意粉再滑啲。芝士味都算香浓,几好食🧀🍕黑松露啡菇水牛芝士薄饼:呢款薄饼除咗有黑松露嘅味道,加上牛肉粒🥩同芝士🧀嘅配合,十分之恰到好处好野味👍十分喜欢佢哋薄饼香脆嘅外皮,加上有咬口嘅牛柳粒同啖啖芝士,呢款薄饼十分出色👍🥩王牌威灵顿牛柳:焗出嚟嘅颜色十分吸引,外皮切落去果下十分之松脆。入边嘅牛肉汁渗出来,见到鲜嫩颜色嘅牛肉就已经留晒口水,熟度啱啱好唔会韧👍呢餐三个人食啱啱好唔会太饱,经开附近嘅朋友不妨一试😋

🍝温泉蛋芝士忌廉扁意粉:

🍕黑松露啡菇水牛芝士薄饼:

🥩王牌威灵顿牛柳:

呢餐三个人食啱啱好唔会太饱,经开附近嘅朋友不妨一试😋
2023-02-05
  • 皇牌威灵顿牛柳