今日我去观塘睇啲工厂大厦入面嘅家私舖,行咗几个钟头之后超级肚饿,竟然发现呢间有任食串烧同烧物,啱啱好有位,于是就决定上去试一试!呢度有A、B同C餐,两个钟头任食。 A餐任食串烧同炸物 B餐开始有安格斯牛、鸡泡鱼干同扇贝等 C餐竟然有长脚蟹同黑毛和牛!我哋最后拣咗B餐!安格斯牛、扇贝同鸡泡鱼干安格斯牛质素好高,肉嘅纹理清晰,果然一烧十几秒就好香,一咬入面完全唔韧,牛味浓郁!扇贝同鸡泡鱼干味道都几好,唔错唔错。任食串烧我哋试咗鸡肉串、鸡翼串同牛柳串!放喺自动烧烤机,真系可以解放双手,倾偈食得!任食串烧质素都好高,完全唔韧。除咗肉,仲有烧菠萝、棉花糖等等,好味!任点菜式除咗烧肉同串烧,餐厅仲有纸仔俾你任点。我哋试咗蒜蓉烧蚝、烧牛仔骨、盐烧海虾同埋啲菜,全部都好不错!特别系牛仔骨,一入口好易咬,牛味十足!最后,我哋食咗个芒果同伯爵茶雪糕,超级饱!下次要过嚟试埋C餐,狂食长脚蟹同和牛啊!

呢度有A、B同C餐,两个钟头任食。
A餐任食串烧同炸物
B餐开始有安格斯牛、鸡泡鱼干同扇贝等
C餐竟然有长脚蟹同黑毛和牛!

我哋最后拣咗B餐!

安格斯牛、扇贝同鸡泡鱼干

任食串烧

任点菜式