方便快捷高质外送美食品牌 @fresheatshk 💚ʕ๑’ㅅ‘๑ʔ‧˚ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛFreshlane 系一个打造专属外送美食嘅品牌( •̀ᴗ•́ ) ̖́-✨每日提供近百种唔同款式菜式比人选择!见到呢间旺角「🍽️CHEF’š LABS」高质西餐好吸引🩷▫️烟鸭胸烤汁意大利饭好钟意食呢个意大利饭 卖相已经好吸引❤️鸭胸肉烟薰香味浓郁 而且肉质鲜嫩 外皮带点焦香!意大利饭饭粒微微湿润但有咬口 ~而且非常入味 烤汁带点酸甜味道 好好食( ˶ ̇ ̵ ̇˶ )‪‪♡▪️煎北海道带子香辣扁意粉北海道带子煎到好焦香 仲大大粒(๑- ༥ -๑ )扁意粉粗身 面质口感烟韧 而且有啲辣辣地 好惹味!▫️日式低温矶煮鲍鱼鲍鱼虽然唔算好大只 但胜在鲜味十足 唔会腥 而且仲好烟韧 非常有咬口!值得一赞我拎到手仲暖嫁✨整体嚟讲 味道同服务都真系好满意 非常方便ჱ̒⸝⸝•̀֊•́⸝⸝)‪—————————₊♡⁺⋆ ʕ๑‘ꇴ’๑ʔ♥︎ —————————📍 CHEF‘š LABS @Freshlane (旺角)营业时间:星期一 - 星期日:11:00 - 22:00旺角豉油街126-128号明威阁2楼Fr
方便快捷高质外送美食品牌 @fresheatshk 💚
ʕ๑’ㅅ‘๑ʔ‧˚ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ
✨每日提供近百种唔同款式菜式比人选择!
见到呢间旺角「🍽️CHEF’š LABS」高质西餐好吸引🩷

▫️烟鸭胸烤汁意大利饭
好钟意食呢个意大利饭 卖相已经好吸引❤️
鸭胸肉烟薰香味浓郁 而且肉质鲜嫩 外皮带点焦香!
意大利饭饭粒微微湿润但有咬口 ~

▪️煎北海道带子香辣扁意粉
北海道带子煎到好焦香 仲大大粒(๑- ༥ -๑ )
扁意粉粗身 面质口感烟韧 而且有啲辣辣地 好惹味!

▫️日式低温矶煮鲍鱼
鲍鱼虽然唔算好大只 但胜在鲜味十足
唔会腥 而且仲好烟韧 非常有咬口!

值得一赞我拎到手仲暖嫁✨

📍 CHEF‘š LABS @Freshlane (旺角)
营业时间:星期一 - 星期日:11:00 - 22:00
旺角豉油街126-128号明威阁2楼Freshlane