2020-03-18 75 浏览
听同事讲数码港开咗呢间新既外卖店,形式同日本既便当店差唔多,今日咁岩又OT到得半个钟食lunch,所以决定去买个快饭。去到其实都几多人拣紧,每日都有3个餐再加一个素餐,基本上都一定有个岩心水。我今日就拣左薯仔炖豚肉,另外可以再任拣一款饮品,有好多平时香港都好少见既日本果汁同汽水! 我就拣咗呢款杂锦果汁,饮落好清甜而且苹果味都好重,饮落又有少少橙既酸味,好特别!买饭过程其实好快搞掂,基本上都系自动化完成。返到office开个饭盒见到都几满,而且仲暖既。有个小小前菜同埋番薯仔,而豚肉都好多同埋好入味,亦有唔少芋丝所以其实都几健康,整体真系唔错㖞!菜同埋肉既比例均衡,唔使怕食唔够菜!