2021-04-06 375 浏览
放假懒得煮,食茶记外卖😂😂我系全日24小时都想食早餐同甜品嘅无嚟正经人嚟,当然去到茶记都嗌翻个特餐啦😂😂。呢间茶记喺正路口,所以次次经过都好容易买咗🤭🤭。叫咗个一𩠌粉(拣咗榨菜肉丝通粉),佢加配个火腿奄列,不过外卖比人掉埋落水😂😂仲有个牛油餐包(一片大方包分量),当然有清暑冻柠茶啦哈哈😂😂。冻柠茶几好饮🍋🍋,茶记嚟讲佢茶底唔涩,翻到屋企都够冻。通粉厚身无坑纹,我嚟讲都ok呢只。汤底够味不过榨菜啲油落哂去无原汤底咁好味。榨菜好食不过肉丝有啲鞋。奄列系我钟意嘅,因为唔会滑山山唔熟(我一定要全熟先食到),但你唔会觉得鞋,蛋香够味,蛋都入咗啲火腿味。😂😂几满意。好似唔知$36定几多,总之正常价啦哈哈。

外卖自取