2024-06-17
今日同朋友庆祝生日,一齐去食呢间靓靓餐厅🫶🏻筲箕湾唔系好多西餐,环境咁靓就更加少😍入到去有好多打卡位,朋友都好开心🤩值得一赞就系店员超级好服务态度👍🏻好细心🌟pineapple hat不得不提呢度啲嘢饮每一杯都好吸晴,谂咗劲耐饮乜😂菠萝汁味道浓郁,甜度刚好!好有夏日feel🔆好欣赏上面的火炙菠萝🍍上面有一层脆焦糖,呢啲细节位做得好好❤️🌟台湾水果茶入边有热情果、话梅、青柠等,酸酸甜甜,清新解渴😚🌟火炙芝士蒜蓉意大利包店员即席火炙芝士,好啱打卡🤩半溶芝士带咸香🧀同烤蒜蓉意大利包一齐食好夹🤭🌟墨西哥脆饼配四川麻辣手撕鸡呢个配搭好特别😀墨西哥脆饼充满粟米香,麻辣手撕鸡份量极多!而且十分惹味,有少少辣辣麻麻😚中西合璧好融合🌟日式铁锅牛骨髓、鹅肝、鸡蛋牛柳饭 店员即席开炉炒饭,将牛骨髓放入炒饭一起伴炒,加埋鹅肝及牛柳,香气十足,牛味香浓🐮份量好多,但因为太好食🥹所以我哋两个都清晒🤣🌟芒果拿破仑一上枱系旋转木马托盘承载甜品,加上生日歌,朋友好开心😁拿破仑酥皮酥脆,吉士酱入边仲放满云呢拿籽,加上香甜的芒果粒,好食🤤
🌟pineapple hat
🌟台湾水果茶
入边有热情果、话梅、青柠等,酸酸甜甜,清新解渴😚
🌟火炙芝士蒜蓉意大利包
🌟墨西哥脆饼配四川麻辣手撕鸡
🌟日式铁锅牛骨髓、鹅肝、鸡蛋牛柳饭
🌟芒果拿破仑