2019-01-17
.平日经过Cafe门口,🧒🏻总系会被旋转木马摆设吸引到。今次终于唔赶时间有机会入去Cafe Paradise初尝置身天堂嘅感觉,系咪好好奇天堂有咩野食呢!点知🧒🏻一去到天堂就遇到「咸猪手」!.香脆猪手配烧汁 • 哩只「咸猪手」整体质素都唔错,外脆内软!外围洒上嘅调味料,令成只猪手味道再提升咗!而且贪靓嘅女生们唔可以错讲哩只「咸猪手」,因为佢由内到外都充满骨胶原,威力分分钟劲过还原靓靓拳!.280克美国顶级肉眼牛扒配烧汁 • 👦🏻最偏爱三成熟嘅牛扒,因为牛扒喺熟与生之间游走,最可以透彻咁品尝嘅味道。切开牛扒,会有少少血水随即渗出,牛扒嘅颜色呈淡粉红。食落肉质都几鲜嫩多汁,不过有少少筋。.不得不提嘅系,两道主菜嘅伴碟都有别于一般嘅薯菜,保留传统嘅薯蓉外,有酸酸甜甜嘅菠萝解腻,仲有平日少见嘅紫薯片,真系落足心机!.餐名: 肉眼扒加猪手价钱: $396评分: 8/10餐厅: Cafe Paradise (太子)地址: 太子砵兰街412号地舖
餐名: 肉眼扒加猪手
价钱: $396
评分: 8/10
餐厅: Cafe Paradise (太子)
地址: 太子砵兰街412号地舖