2020-11-11
🌟一日之神在于早,冇饱肚早餐硬系差啲嘢,今日就去咗茶汤会到食早餐。😋讲起茶汤会都的确唔少分店,中环、铜锣湾、将军澳、尖沙咀、旺角、沙田、鲗鱼涌都有而我今次去嘅呢间位于环球大厦嘅系佢哋旗舰店,所以铺面特别宽阔、格局休闲、设咗Bar枱有埋堂食服务,所以就嚟咗食佢哋出够嘅珍珠奶茶吐司🌹👉🏻珍珠奶茶吐司😍外观上同飞碟外型相似,切开后啲珍珠一路路流落嚟,有微溶嘅流心感觉🤤食得出入面有炼奶、牛油、芝士、少茶香珍珠,味道出奇地百搭,第一次食珍珠奶茶吐司,觉得几新颖独特「$45就可以叫呢个吐司配唔同茶嘅拿铁/苹果百香益力多」行过路过唔错过,就紧系抵试下未试过嘅味,的确系有小惊喜,值得一试🥳🌹👉🏻水果茶 $32😍水果茶入面有百香果😍🥰正呀!啱晒我口味,有饮+食得出新鲜嘅百香果、桃、橙、火龙果,甜度适中,饮完一啖再一啖,唔系饮到带茶嘅涩味,而桃味同橙味系最明显,钟意桃味同橙味嘅朋友唔好错过😋🥳🙌🏻佢哋核心标语:一杯幸福茶 一份人情味👍🏻好钟意佢哋呢个精神🥰
🌹👉🏻珍珠奶茶吐司😍
「$45就可以叫呢个吐司配唔同茶嘅拿铁/苹果百香益力多」
🥳🙌🏻佢哋核心标语:一杯幸福茶 一份人情味
👍🏻好钟意佢哋呢个精神🥰