2023-10-09
每次去明记潮馆,都必先经过哩间GOGO为食坊,经过时发现佢地好强劲! 咩菜式都有提供,又有烧味中菜西餐日式菜据扒,连甜品同我大爱嘅沙冰都有! 女友小熊提意去帮衬,睇睇佢咩环境.打开本 Menu,眼花撩乱! 心水不少! 哩个时候有位相信系老板娘嘅女士出现,提意我地据扒,于是睇吓有咩心水!等等! 树起只耳仔听听先! 由我地步入餐厅,再环顾四周,一叮点铁板餐独有嘅咋咋声都无! 伏味浓! 唔通系... 扒类滞销要老板娘推销?点咗份铁板黑椒牛小排芝士拌饭,小食拼盘同吞拿鱼酱软壳蟹意粉.当然系点我大爱沙冰,点知沙冰无得加钱,卖正价! 特饮都可以加钱! 即时想起身离场! 优点:1, 座位阔落,而且环境装修唔错,有包厢添.2, 食品多完化!3, 小食拼盘有薯条,炸芝士条,炸鱿鱼须同香肠,薯条,炸鱿鱼须同炸芝士条都外脆内软,满意.缺点一大箩!1, 冷气不足.2, 待应推部洗碗碟车,撞正我张凳都无一句 sorry!3, 餐汤只有红汤无选择都算,份量系我一世人饮红汤份量最少一次!4, 意粉偏硬煮得唔够耐! 5, 果份铁板小牛排拌饭,铁板完全无哩声气! 咁我叫碟上好过啦! 好彩无叫据扒! 块铁板无咋咋声已经判
优点:
1, 座位阔落,而且环境装修唔错,有包厢添.
2, 食品多完化!
缺点一大箩!
1, 冷气不足.
2, 待应推部洗碗碟车,撞正我张凳都无一句 sorry!
4, 意粉偏硬煮得唔够耐!
5, 果份铁板小牛排拌饭,铁板完全无哩声气! 咁我叫碟上好过啦! 好彩无叫据扒! 块铁板无咋咋声已经判得死罪啦!
6, 沙冰要正价,又一死罪!
我点软壳蟹意粉,个待应就话软脚蟹意粉! 几惊真系哩碟软脚蟹意粉!
无下次啦! 无服务食物质素唔得,下次上明记潮馆好过!