2021-08-29
哩家cafe都hit左一排😂我都係月頭先去,但拖到依加先出post😂事因真係太忙🌝言歸正轉,佢哩到selling point係個圓形打卡位⚪得2個⚪位,所以要排隊入🈵 我去嗰日係平日但係都要排隊,排左一陣🐱 如果假日去嘅話,記得早少少去,因為排隊有機會要好耐🐖🔸明太子意粉🍝 $118少少辣,同一般嘅明太子好味有少少唔同,不過幾過癮幾特別👅, 鹹食幾好, 唔會太辣,食唔到辣嘅人(即係我)都食到☺️🔸Mocha Latte🍵 $55有少少失望,抹茶味道唔濃,可能啲冰太多,溝淡咗成杯嘢飲🔸焙茶卷蛋☕🍰 $65苦味較重 ,茶味☕其實唔係話好重, 冇乜特色之處,同埋入面嘅cream太多, 好膩,個人覺得哩個可以skip🔸士多啤梨抹茶卷蛋🍓🍵🍰 $65呢個味道嘅卷蛋反而係比起焙茶既更加好😻, 抹茶味道好出, cream嘅份量其實都可以嘅😝, 饀入面有士多啤梨,咁就食落去都冇咁膩, 不過本身食得淡口啲,如果再少啲cream嘅話都ok☺️
🔸明太子意粉🍝 $118
🔸Mocha Latte🍵 $55
有少少失望,抹茶味道唔濃,可能啲冰太多,溝淡咗成杯嘢飲
🔸焙茶卷蛋☕🍰 $65
🔸士多啤梨抹茶卷蛋🍓🍵🍰 $65