餐厅: Hidden和洋食屋
资讯:

九龙湾近德福广场后街嘅工厦区一带原来都好多食店🤭今次就同朋友去咗呢间几有日剧怀旧感嘅和式洋屋Cafe ☕️柜台旁边,有提供多款board game 比客人玩,啱晒可以同朋友消磨下时间,玩番阵🤭晚餐时段我哋点咗两份Dinner Set $168有齐(前菜+串烧+主食+饮品)✨前菜海盐枝豆+🥗田园沙律拌柚子醋🤭🤭酸酸甜甜够晒开胃✨日本盐曲鸡腿串烧 - 加少少柠檬汁清新又香口✨玉子烧 - 口感软棉棉🥰蛋味香浓✨明太子蟹肉虎虾意粉 +$30开边虎虾差唔多有手板咁大只😍肉质弹牙,唔霉👍🏻👍🏻加埋一粒粒嘅明太子,令意粉口感变得丰富鲜味🥰✨香煎三文鱼茶渍饭三文鱼同样都系非常大块又厚身,两边煎得微微金黄香脆,肉质幼嫩,唔会干争争👍🏻👍🏻配搭饭素同茶渍一齐食,咸咸地又香又够味🥰整体食物都好有质素👍🏻的确唔错🥰
九龙湾近德福广场后街嘅工厦区一带
原来都好多食店🤭
今次就同朋友去咗呢间几有日剧怀旧感嘅和式洋屋Cafe ☕️

晚餐时段我哋点咗两份
Dinner Set $168
有齐(前菜+串烧+主食+饮品)

✨前菜
海盐枝豆+🥗田园沙律拌柚子醋
🤭🤭酸酸甜甜够晒开胃

✨日本盐曲鸡腿串烧 - 加少少柠檬汁清新又香口
✨玉子烧 - 口感软棉棉🥰蛋味香浓

✨明太子蟹肉虎虾意粉 +$30
开边虎虾差唔多有手板咁大只😍
肉质弹牙,唔霉👍🏻👍🏻
加埋一粒粒嘅明太子,令意粉口感变得丰富鲜味🥰

✨香煎三文鱼茶渍饭