平时出街食得太多,去开尖沙咀就会食哩间Poke,食Poke感觉上多菜同配料健康啲,又可以自选想食咩𩠌,有时green monday会叫全素,仲可以转糙米 / 沙津菜,对身体好似无咁大负担餐厅好大,有个位摆满应援,入去自己坐,用枱面上QR Code自助落单(最入果张枱好难收到网络,落order可能要比啲耐性),整好就会送过黎,餐具同水都系自助拎的,某啲位仲有牛油果公仔陪食,一个人食都唔寂寞夏威夷风味吞拿鱼,海带,紫洋葱,蟹子,爽脆得嚟加埋鱼生软淋口感几好,吞拿鱼算新鲜,不过当日鲣鱼鼓酒好似太重手,下次可以选分开酱应该好啲吖嘻先生吞拿鱼,枝豆,香菇,调味系芥末酱,有小小辣,平时食寿司都小落wasabi几营养均衡嘅一餐,比较钟意哩款多D铜锣湾希云街分店都有食过,觉得果边水准稳定的,不过唔系成日过海就食尖沙咀店多

吖嘻先生
几营养均衡嘅一餐,比较钟意哩款多D

2024-07-01