2022-08-06 3240 浏览
📍鸣门割烹料理📮九龙湾宏照道33号国际交易中心2楼2号舖.🙎🏽‍♂️系九龙湾工作左一段长时间, 平日lunch time都无时间试到呢间餐厅, 决定衬星期六去megabox买野, 顺便慢慢叹返个日式semi buffet.周末90分钟半自助餐 HKD268Semi buffet menu 先每人拣一款main course, 其他食物包括小食/刺身/寿司/串烧/饮品都系all you can eat👏🏻.坐低无耐, 店员就附送上一人一只矶煮鲍鱼, 鲍鱼爽口, 食得出时间火喉处理得刚刚好~Main course分别选择左三色丼🍚同埋牛肉野菜锅🍲三色丼材料包括拖罗蓉, 三文鱼籽同埋火炙鲽鱼边, 三款食材各有特色😛如果略嫌唔够多款式, 仲可以加上自选任食既刺身, 自制属于你专属既丼饭🫰🏻另一款主食选择左牛肉野菜锅, 寿喜烧汤底味道浓郁, 配埋蔬菜豆腐同埋粉丝等索味材料, 汤都差啲饮晒😆任食刺身方面强烈推介油甘鱼, 既新鲜而且厚薄适中, 我地食完第一round都再encore左两round先收手😈日式串烧都系我俩喜欢既菜式, 鸡软骨同牛舌值得推介🤘🏻.最后提提大家, 呢个semi buffet
📍鸣门割烹料理
📮九龙湾宏照道33号国际交易中心2楼2号舖

周末90分钟半自助餐 HKD268
矶煮鲍鱼

Main course分别选择左三色丼🍚同埋牛肉野菜锅🍲

牛肉野菜锅

日式串烧都系我俩喜欢既菜式, 鸡软骨同牛舌值得推介🤘🏻

最后提提大家, 呢个semi buffet 只系周末先有, 如果喜欢日式放题既你绝对值得出黎一试😚
整体环境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
食物味道:🤤🤤🤤
服务态度:🕺🏼🕺🏼🕺🏼
物超所值:💰💰💰💰
回头基率:💨💨💨
#nonstopeatingdiaryjapanese
#nonstopeatingdiary日本菜
#nonstopeatingdiaryallyoucaneat
#nonstopeatingdiary放题
#nonstopeatingdiarykowloonbay