招聘中
月薪
$19,000+
月薪
2024-03-27 237 浏览
啱啱星期六晚同朋友食饭。因为有小朋友,所以拣咗佢哋钟意嘅日式咖哩,去左佢哋屋企附近coco(因为儿童餐有礼物🤣)呢间我都系第一次食,全店以食日式咖哩饭为主,仲有乌冬同焗饭选择,咖哩有唔同辣度可以拣,另外仲可以拣套餐。我朋友嘅小朋友拣左咖哩肠仔饭(竟然有人拣肠仔,真系笑左出声🤣🤣🤣,可能我师奶性格,我就觉得好唔抵,但佢中意食肠仔。。。可以食到自己中意食野,都系幸福嘅)咖哩饭上整齐排左四条日式肠仔,有少少似脆皮肠,可能长少少,都几可爱。我就拣左蛋包饭配吉列猪扒,辣度我拣左三只辣椒🌶🌶🌶所以个咖哩汁颜色同其他嘅都有啲唔同,有啲类似七味粉嘅红色点点响汁上面,都唔算太辣(因为我都食得辣)我估大概系谭仔五5至3小辣卦。我鸡蛋系几好食嘅,猪扒炸得外脆松软,唔错。咖哩汁就系一贯日式咖喱汁,有少少细粒薯仔咁。我拣左套餐,有得选2, 3, 4,可以拣沙律,饮品,餐汤,同雪糕。我就拣左套餐2,饮柠檬茶同餐汤餐。汤系日式餐汤,有啲海带同杂菜。整体可以嘅,不过我都觉得有啲偏贵,间唔中食一次还可以。
啱啱星期六晚同朋友食饭。

我就拣左套餐2,饮柠檬茶同餐汤餐。

汤系日式餐汤,有啲海带同杂菜。

整体可以嘅,不过我都觉得有啲偏贵,间唔中食一次还可以。
咖哩肠仔饭
吉烈猪扒咖哩蛋包饭