2024-03-12 693 浏览
上次朋友帶左我去-間好有日本🇯🇵居酒屋feel既酒場食飯🤣原來呢間酒場有個清酒放題好抵,2百零蚊就可以任飲12款清酒2個鐘,俾夠4百仲可以任飲24款清酒3個鐘添🤣推介一下👉🏻✨火灸鮨鰈裙邊伴高知縣產柚子醋✨ $78餐廳招牌既西日式刺身系列其中之-😍油脂豐腴既鮨鰈裙邊微微火炙,一擺入口就滿口油香,口感油潤嫩滑,再加上高知縣產既柚子醋同甜洋蔥一齊食,層次夠哂豐富;柚子醋既酸甜口味、洋蔥既爽脆口感直接將鮨鰈裙邊既鮮味昇華到極緻👍🏻👍🏻🌟手作壽喜燒🌟 $428內有日本A4黑毛和牛(250g)+野菜豆腐盤和牛油花好霜降,色澤鮮紅,食落牛肉味夠哂濃郁,入口即溶👍🏻店員仲會過嚟幫我煮埋,超nice👍🏻雜菜豆腐拼盤有生菜、娃娃菜、洋蔥、蘿蔔同雜菌,夠哂豐富✨荔枝豚肉卷✨$28酸酸甜甜既荔枝加埋肥瘦均勻嘅豚肉一齊燒到微焦嚟食,感覺夠哂清新,完全唔油☺️ 正當飲飽食醉好滿足之際,見到隔籬枱叫咗一個清酒蠔湯紙火鍋好似都好吸引🤩,無奈已經再食唔落🫣唯有下次過嚟再試埋🥹

推介一下👉🏻

✨火灸鮨鰈裙邊伴高知縣產柚子醋✨ $78

🌟手作壽喜燒🌟 $428

內有日本A4黑毛和牛(250g)+野菜豆腐盤

雜菜豆腐拼盤有生菜、娃娃菜、洋蔥、蘿蔔同雜菌,夠哂豐富

✨荔枝豚肉卷✨$28