2018-08-30
见佢系食评上都几多人赞, 咁一大班朋友就去食下啦, 6:15入到去都算多人, 到7:00枱都差不多满, 行去座位时, 见佢有D炸物都几得, 咁外面有好多不同嘅雪条食有D仲系韩国牌子, 饮品, 佢最好嘅系5.5小时任食, 作为一间放题平时约约得2.5小时或者多一点点, 呢间就真系好豪气,唔使倾计得唻又食唔到, 如果以时间唻讲佢大大胜出, 而且价钱都系300蚊到, 计埋地区抵到不得了! 讲一讲食物先我地叫加钱叫咗个龙虾汤底同埋人参汤底, 龙虾汤橙橙地色, 你见到会好想用唻食牛肉或菜吸哂佢嘅汤汁, 但最估唔到佢个人参汤底吸菜菜方面正好多, 另我好想食好多菜, 而食物方面佢会计你人数比番适量嘅海鲜你, 加埋有羊,牛, 猪肉,特别一点嘅丸等, 仲有盆刺身, 食完其实都差唔多饱 , 仲有7:00时段会出炒蟹, 味道好好味, 不过佢个蟹肉质有点林,刺身方面就唔太新鲜, 因为我系好钟意食虾, 但我食咗一只都唔太想食多只落去, 呢个希佢会改善, 但其余就好好喇