( ͡° ͜ʖ ͡°) 大喜屋 ❝ 日式放题始祖性价比首选 ❞✿ 冷盘冷盘区系自助形式先嚟整返个自制拼盘share先带子裙边 泰式凤爪 麻辣猪耳鱼皮 都好正✿ 刺身放题最开心就系成盘刺身上枱个下款款都非常新鲜又厚切咩都可以试下 样样都好吸引🤩三文鱼,油甘鱼,赤贝,马刀贝甜虾,海赤虾,带子,蟹脚 ,象拔蚌我最爱系甜虾好鲜甜 口感糯糯 可以疯狂食!蟹脚鲜甜拆肉 新鲜蟹棒慢慢叹!✿ 寿司/手卷款式都好多选择 试左几款都好唔错㖞~即叫即做 要试要试!🔺海胆手卷迷你手卷 一口食哂 又唔惊食得太多饭海胆鲜甜 回本之选~🔺盐烧三文鱼腩🔺火炙岩盐烧左口鱼火炙烧完好香鱼油鲜香 正呀~🔺牛油果酱吞拿鱼 🔺柚子胡椒油甘鱼腩两款都带点fusion 几特别嘅 唔错~✿ 热食料理🔺川味烧鲜蚝蚝肉肥美 烧完都唔会缩哂水即叫即烧够晒香口惹味~🔺蒲烧鳗鱼好香口 够厚啖啖肉 正!🔺鹅肝多士想试又唔想太腻 share一份岩岩好~🔺 皇牌炸乳鸽热辣辣够脆皮 好食!🔺烧七味鳕鱼干系我最钟意送啤酒嘅小食烧到脆卜卜 好香口 正呀!🔺烧榴梿🔺烧菠萝呢两样都系我埋尾必食!✿ 甜品/饮品大量饮品有冷泡茶珍珠奶茶同罐装饮品啤酒仲有Asahi !
( ͡° ͜ʖ ͡°) 大喜屋

刺身
放题最开心就系成盘刺身上枱个下
款款都非常新鲜又厚切
咩都可以试下 样样都好吸引🤩
三文鱼,油甘鱼,赤贝,马刀贝
甜虾,海赤虾,带子,蟹脚 ,象拔蚌
我最爱系甜虾好鲜甜 口感糯糯 可以疯狂食!
蟹脚鲜甜拆肉 新鲜蟹棒慢慢叹!

寿司/手卷
款式都好多选择 试左几款都好唔错㖞~
即叫即做 要试要试!

🔺海胆手卷
迷你手卷 一口食哂 又唔惊食得太多饭
海胆鲜甜 回本之选~

🔺盐烧三文鱼腩
🔺火炙岩盐烧左口鱼
火炙烧完好香鱼油鲜香 正呀~

🔺牛油果酱吞拿鱼
🔺柚子胡椒油甘鱼腩
两款都带点fusion 几特别嘅 唔错~

✿ 热食料理

🔺川味烧鲜蚝
蚝肉肥美 烧完都唔会缩哂水
即叫即烧够晒香口惹味~

🔺蒲烧鳗鱼
好香口 够厚啖啖肉 正!

🔺鹅肝多士
想试又唔想太腻 share一份岩岩好~

🔺 皇牌炸乳鸽
热辣辣够脆皮 好食!

🔺烧七味鳕鱼干
系我最钟意送啤酒嘅小食
烧到脆卜卜 好香口 正呀!

🔺烧榴梿
🔺烧菠萝
呢两样都系我埋尾必食!

甜品/饮品
大量饮品有冷泡茶珍珠奶茶同罐装饮品
啤酒仲有Asahi !加哂分!
甜品有乳酪雪糕机 haggen daz
榴梿雪条 雪糕批 任君选择
食完真系要揽住个肚走
总括真系好多食物选择环境气氛都好好
性价比高!一个人食或一大班人嚟食都岩数~

╰☆* 推介指数:🌕🌕🌕🌕🌗

‘𖤘◦″ 𖤣 大喜屋 (沙田)
沙田沙田正街21-27号沙田广场1楼33-35, 44-46号舖

🤤跟我揾食~请follow: @when_she_bites

✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿

#沙田美食 #香港美食 #香港必食 #香港探店 #香港打卡 #香港旅游 #香港必喝 #沙田探店 #放题 #香港好去处