2018-12-30
出名为食既我近期少吃放题,怕长肉又想吃精致点~见奄尖同事介绍呢间日本放题,又心旭旭想试~ 趁圣诞前夕又有藉口放肆一下!$328无限时任食,经openrice订台仲有95折~跟其他放题不同,呢度计采用半自助餐形式。近入口位置系甜品区,入面仲有冷盘区、寿司刺身、烧物、热汤饮品都系自助式。店长安排好坐位,已经急不及待出去拎食物~冷盘区除了平时放题有既日式沙律冷面,仲有酒店自助餐常见既cold cut、凯撒沙律、泰式刺身虾都有~睇住寿司师傅即做既手握寿司,款式多仲不时转款,比平时喺放题纸点既更多款,见最爱既海胆、帆立贝、𩽾𩾌鱼肝寿司都有,当然要先取下刺身部份除了有基本的三文鱼希灵鱼甜虾,仲有剑鱼腩油甘鱼帆立贝,肥美新鲜~食寿司刺身当然少不了清酒,呢度连梅酒都有。唔饮酒既朋友可以拣罐装汽水饮品~仲有香喷喷既烧物,华味鸡、烧菠萝,仲有烧得好juicy既羊架、和牛串都系不能错过的~羊架仲系人气之选,经常见人龙!食完一转自助吧,系时间点放题纸上既食物~一如以往既任食攻略,会先点海鲜类,又点少得烟肉焗生蚝,黄金带子系混合左千岛酱,焗得好香!天妇罗亦够酥脆,本来只系每款点两件,点知黎多左,最后因为太香口都
怕长肉又想吃精致点~
$328无限时任食,经openrice订台仲有95折~
跟其他放题不同,呢度计采用半自助餐形式。
羊架仲系人气之选,经常见人龙!
一如以往既任食攻略,会先点海鲜类,
又点少得烟肉焗生蚝,黄金带子系混合左千岛酱,焗得好香!
甫进店一刻已经心系甜品柜,当然每款都要试啦!
真系放题少见的,当然不能错过,好食程度令我点了两次