2022-01-09
☁️🌕🐣月见浮云亲子丼$98 (单点)云既造形就系打发蛋白而成,时间耐左就会沉淀,所以要影相就要快!佢既鸡肉size都算大😍好嫩滑!!最估唔到饭入面加左鲣鱼汁😍绝对唔会寡!加埋蛋汁同鸡肉混合既味道,丰富口感,有层次😋🍙饭团轻食定食 $88定食包括本菇味噌汤、配菜桂花莲藕,桂花莲藕 好有惊喜!莲藕爽脆,带啲淡淡既桂花清香味,好清新🍃 2款既饭团口味分别系味噌同樱花虾,外层经过煎香,食落会有种好似饭焦既感觉,调味做得好出色,绝对唔会觉得佢好单调普通😋🍮日式橙香焦糖蛋糕布丁$58呢个系绝对系惊艳左我🙈真系好想再食多个!!橙香味好出,焦糖带少少苦,就好似系橙酒既味道但无酒味,甜度系调得岩岩好,微甜😍 🍵培茶latte $50茶底好浓,睇张相就知佢几浓😍!!唔会涩,茶同奶比例岩岩好😃上层堂食座位有榻榻米同普通坐位/梳化,榻榻米充满日本特色,真系好舒服😆下层点完餐就可以系上层舒舒服服等送餐,所以收服务费2%都唔过份,服务态度都好好同细心👏
🍙饭团轻食定食 $88
🍮日式橙香焦糖蛋糕布丁$58
🍵培茶latte $50
茶底好浓,睇张相就知佢几浓😍!!唔会涩,茶同奶比例岩岩好😃