2024-06-07 27 浏览
餐厅播住90年代日本歌,日式木系风格,环境干净整齐。餐牌有set dinner包是日餐汤及饮品,如特色饮品就半价。另外亦可散叫,种类偏多,价钱合理。最后我同老公就叫左两个套餐,然后再叫左个pizza,饮品半价就叫左拉花咖啡同乳酪特饮。是日餐汤:周打砚汤口感creamy,有西芹同红萝卜,饮得出蔬菜味道。懒人包:老公话呢个懒人包好吸引,仲丰富过平日嘅all day breakfast。有烟三文鱼、蕃茄、烟肉、猪肉肠、薯饼、炒蛋、烧烤肠、茄汁豆、粟米粒、杂菜沙律同牛角包,共11款配料。其中炒蛋炒得好靓,有晒蛋汁,烟肉煎到好香脆,牛角包好有牛油味,总之就系好饱,好好食。烤鸡肉鲜茄意大利饭:鸡肉烤得几靓,加左少少黑椒,鸡肉都算嫩滑。意大利饭煮得几正宗,咬落有口感,每一啖都充满酱汁,鲜茄味浓,里面仲有洋葱同菇等,甜甜酸酸,开胃好食。海鲜大板烧薄饼:有鲜虾同鱿鱼,另外仲有椰菜,食落清新爽口。酱汁系沙律酱,整体真系好有大板烧感觉,唔错。Mocha (热):打卡之选,所有热饮都有拉花,mocha味道够浓,甜度刚刚好。芒果乳酪特饮:淡淡芒果味,乳酪酸酸少少甜甜,够冻,口感好rich,夏天饮佢就啱晒。
餐厅播住90年代日本歌,日式木系风格,环境干净整齐。
忌廉周打蚬汤
懒人包