☞ Bookmark咗呢间餐厅好耐㗎喇,今次lunch嚟到嗌咗一个烧肉set、一个海胆和牛丼、一个海胆西冷牛肉卷😋.🍴 海胆和牛丼套餐(细) Uni and Wagyu Bowl Set (Small) ($360)/ 以为佢会好细份,点知都唔会!份量嚟讲一个女仔食绝对够饱👍🏻/ 和牛份量比想像中多,食得出明显嘅肉味,但唔算好林身/ 海胆相对之下份量就比较少喇🤭因为米饭系热嘅,令到海胆暖咗,食落去口感同海胆西冷牛肉卷有啲唔同🤣个人嚟讲我觉得个卷好味好多(食评会喺另一个post讲埋~)/ 仲有个重点就系啲珍珠米好湿好黏口,唔够粒粒分明,个人而言唔太钟意🧐/ ‼️温馨提示‼️ 如果大家有兴趣食呢个记得book位时reserve定啊!🍴 海胆西冷牛肉卷 Wagyu Sirloin Wrapped Uni ($210)/ 抱住极大期望去试呢个海胆西冷牛肉卷😋果然无令我失望!/ 牛肉刺身食落完全无雪藏味,而海胆都好rich好creamy!喺香港嚟讲呢个海胆嘅鲜甜度真系数一数二,十分推荐呢个俾大家👍🏻.

/ 和牛份量比想像中多,食得出明显嘅肉味,但唔算好林身

/ 抱住极大期望去试呢个海胆西冷牛肉卷😋果然无令我失望!