2022-09-04 35 浏览
旺角店提供堂食,座位都唔少,而且堂食唔系用即弃纸兜,感觉日系好多同吸引好多。🍚限定二人前 $178包左两个汤、一款咖喱饭、一碗白饭、两款一品料理同两杯饮品,非常丰富。🌽北海道产甜粟鸡肉豆乳浓汤真系好浓。好似成确金x汤无加水咁浓,而且creamy 好多。汤入面仲有唔少鸡肉同西兰花,净饮汤都饱。🥦花菜巴马火腿浓汤汤上放左一片Parma ham ,西兰花打成汤,入面有大大粒薯仔。🍛浓香牛肉野菌咖喱饭咖哩饭有惊喜,咖哩好浓味,比一般日本咖哩浓味同辣,送饭一流,好想添饭牛肉系比较似牛腩,份量好多好大旧,而且煮得好淋🍗一品料理:蕃茄菠菜芝士鸡肉卷造型好日式,鸡肉卷住芝士菠菜,点埋蕃茄酱,味道清新。🐷油扬豆腐黑豚姜汁烧姜汁味唔算重 油扬吸左淡淡姜汁味 𩠌放一流 🥢强烈推荐大家要食两个一品小菜 ,会无咁单调 同埋每款都好好食。初头以为份量系普通,但食食下劲饱。

🍚限定二人前 $178

🌽北海道产甜粟鸡肉豆乳浓汤

🥦花菜巴马火腿浓汤
花菜巴马火腿浓汤

🍛浓香牛肉野菌咖喱饭
牛肉系比较似牛腩,份量好多好大旧,而且煮得好淋
浓香牛肉野菌咖喱饭

🍗一品料理:蕃茄菠菜芝士鸡肉卷
造型好日式,鸡肉卷住芝士菠菜,点埋蕃茄酱,味道清新。
蕃茄菠菜芝士鸡肉卷

🐷油扬豆腐黑豚姜汁烧