👉🏻Set A: 顶级肉眼牛扒🥩 Prime Ribeye Steak 💲258推介五成熟😗切开见到佢烧得好pink😋跟餐仲有饭🍚、沙律🥗同豆腐😗个饭超多饭素🤣沙律个柚子酱好似落得多得滞🤣〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻Set B: 吉列炸牛扒🥩 Deep Fries Beef Cuties 💲188呢间店嘅主打😼点可以唔食haha吉列牛炸得好松脆 轻轻地系咁烧一烧就已经好好食😋〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻Set C: 顶级板腱牛扒🥩 (每日限量) Prime Flat Iron Steak (Limited Serving) 💲215板腱系牛肩胛骨后面嘅一块肉 肉质细嫩 食起嚟口感油润有韧劲😗食落肉质真系几厚实 推介都系五成熟但我认为烧得有少少唔均匀 中间𠮶部份有少少太生🤨不过牛味好浓👍🏻旁边伴有蒜盐同烧汁 个人认为点盐会好食啲牛味出啲😋〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻蜜糖蒜香鸡翼🍖 (5只) Honey Garlic Chickenings (5 pcs) 💲58蜜糖味超甜🍯💕而且鸡翼煎得好脆口 蒜香就唔系好识到啦不过佢个蜜糖真系好够甜好好食😋〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻炸鱿鱼🦑 Fried Calama

👉🏻炸鱿鱼🦑 Fried Calamari 💲78
我觉得呢个好好食🤤佢鱿鱼味劲香😙有咬口得嚟唔会好似食橡胶咁硬硬到咬唔断𠮶啲 佢个鱿鱼味系有少少似wui鱿鱼𠮶只香好好食😽

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
drink menu款式好多 红白酒、日本清酒都有🤣个人认为呢个价钱都几合理 有靓牛扒又有咁多配菜🤣而且啲侍应好好人服务态度好好😋

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
Steak Bar (中环)
📍中环兰桂坊云咸街31号地下
🔗#7eating中环#7eating铜锣湾#7eating西式