2023-12-24 214 浏览
久闻Panash的好名, 呢家店真系不负众望🌟! 呢转门口已经闻到阵阵面包香, 真系馋到我心痒痒!一入去,眼前一大柜既面包实在系选择困难症嘅噩梦😍。我试咗哩个脆薯法包,外皮真系脆到哗啦哗啦,啖啖薯蓉香滑得嚟不腻口,食完啲香味仲停留喺口腔,正!然后呢个香草三文鱼同火腿牛角酥真系另我惊喜😲,一啖落去,火腿同三文鱼既鲜味熔合得刚刚好,酥皮又系我至爱既那种唔油腻,松脆得黎咸香适中,绝对系朝早一杯咖啡既好拍档。阵阵面包香、松软嘅面粉、再加上原汁原味嘅馅料,真系令人食指大动!如果你钟意日式面包,嚟Panash绝对唔会令你失望⭐️!点心点心🧁正啊!下次仲要试吓其他款式,讲真,成日行过绝对会成日受引诱㗎啦!