各位巴打,又到一年一度最伤脑筋嘅节日 -- 情人节。又要谂买咩礼物,去边间餐厅食,绝对明白大家嘅苦况。好彩我条女就好易话为,氹佢几句,话其实日日都系情人节,唔洗一定要正日先庆祝嘅。预早带佢去铜锣湾新麻蒲层层浪漫情人节二人套餐 (2月1号就有得食)。韩式四小碟食韩国嘢唔少得前菜,A姐食晒啲泡菜啰!到今日嘅主角啦,三层架又几靓㖞!A姐,你唔好再话我唔同食Afternoon Tea啦!暖暖心形紫菜包饭呢个紫菜包饭,好似A姐一样,又睇得又食得!有蛋,萝卜,青瓜,牛油果等,非常足料。五花韩牛卡韮菜卷排到靓靓咁,梗系要相机食先。韩牛五花肉脂肪比例平均,大概烧两分钟,锁住肉汁,入口香浓,加埋新鲜韮菜,好清新。新麻蒲特级牛仔骨 + 二东特级牛仔骨牛仔骨大大旧,油花丰富,入口溶化。记住唔好烧太耐,5成熟啱啱好。加埋面豉同包生菜,正。西柚果醋 + 蓝天柠檬汽水套餐跟埋两杯饮品,色彩缤纷,食完韩烧,饮返啖,舒服晒。糖黐豆雪花冰情人节梗系要攞𠮶意头,呢个糖黐豆就啱晒。雪花冰磨得好绵,入口即溶,加埋Oreo同朱古力粒,好Sweet呀。未完,仲有两条西瓜味雪条,Refreshing!(记住Like同Share畀朋

韩式四小碟
食韩国嘢唔少得前菜,A姐食晒啲泡菜啰!

西柚果醋 + 蓝天柠檬汽水
套餐跟埋两杯饮品,色彩缤纷,食完韩烧,饮返啖,舒服晒。

糖黐豆雪花冰

(记住Like同Share畀朋友)