📍日日香鹅肉饭店📮中环威灵顿街50号华威大厦地下B号舖.平日lunch time经过日日香鹅肉饭店门口会见到一条小人龙, 咁岩早左啲出去竟然俾我地遇到唔洗等位既一日, 当然狗冲入去啦🏃🏻‍♀️.卤水双拼濑粉 HKD78💁🏻‍♀️鹅肠x鹅片 +HKD20 🙋🏽‍♀️猪大肠x鹅片 +HKD20话明日日香鹅肉, 梗系要叫鹅啦😌识食既我地无拣鹅肉, 加钱食鹅片, 价钱又唔算争好多, 要对自己好啲✅鹅片肉质够嫩, 而且卤得好入味, 鹅肠干净爽口, 猪大肠软腍无腥味, 除左你拣既双拼之外, 餐厅仲会跟埋豆卜, 潮式扎肉半只卤蛋, 潮州酸菜, 成个set变得更丰富😋旁边仲有卤水汁, 钟意浓味啲既朋友, 可以自己再加落饭/米粉/濑粉入面, 非常贴心🥰.中环揾食艰难, 要揾一间好味又唔贵既仲难🥲...中环上班族, 有苦自己知….整体环境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻食物味道:🤤🤤🤤🤤服务态度:🕺🏼🕺🏼🕺🏼🕺🏼物超所值:💰💰💰💰💰回头基率:💨💨💨💨💨
📍日日香鹅肉饭店
📮中环威灵顿街50号华威大厦地下B号舖

卤水双拼濑粉 HKD78
💁🏻‍♀️鹅肠x鹅片 +HKD20

🙋🏽‍♀️猪大肠x鹅片 +HKD20

卤水双拼濑粉

中环揾食艰难, 要揾一间好味又唔贵既仲难🥲
中环上班族, 有苦自己知…
整体环境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
食物味道:🤤🤤🤤🤤