🐮招牌烧牛肉丼配饺子三件 💰$58烧牛肉丼用左美国嘅牛腹胁肉,肉片大大块,再加埋洋葱、菠菜、芝麻同埋特制酱汁,经铁板烧烤逼出油脂后,牛肉就更香,但仲可以够嫩,加埋温泉玉子捞饭都系$15,有埋蛋汁更加正🤩另外饺子有三件,size唔算好大,带微脆🧀芝士旨辛鸡肉丼 💰$55香港限定款式‼️睇中佢系因为见到餐牌幅相嘅芝士好夸张,好邪恶,原来真系会做到拉丝😆芝士系用左水牛芝士碎及巴马臣芝士粉,芝士面再落咗啲辣椒粉,芝士嘅份量完全遮晒啲鸡肉,加上辣辣地,邪恶得来好惹味😂🥘咖喱饭配炸蚝 💰$78Chikara嘅日式咖喱唔同其他国家嘅咖喱,入口香甜浓郁,一啲都唔辣,咖喱汁嘅份量唔少,用嚟捞珍珠米饭实够,另外拣咗配炸蚝,炸蚝有三件,炸得金黄,够脆🔥唐扬炸鸡三件 💰$18日式炸鸡食落都脆口,鸡肉都嫩滑🍜汤乌冬 💰$25唔想食饭可以拣另外叫乌冬,但系就冇得跟套餐,我自己就加埋温泉玉子落去食,然后再叫唐阳炸鸡,加埋就好似自己自制一个套餐
🐮招牌烧牛肉丼配饺子三件 💰$58

🧀芝士旨辛鸡肉丼 💰$55

🥘咖喱饭配炸蚝 💰$78

🔥唐扬炸鸡三件 💰$18
日式炸鸡食落都脆口,鸡肉都嫩滑

🍜汤乌冬 💰$25