天气终于都开始凉啦😍系时侯又要出去疯狂打边炉啦💕-听到🌟犇殿🌟呢排有个期间限定既日本JA全农和牛嘉年华,超正既日本A5 和牛餐都只系优惠价$598,仲要买一送一咁鬼抵‼️前晚就已经同朋友过去帮衬左🥰个餐包含左足足半公斤、油花超靓又粉嫩、堆到成座山咁既日本A5和牛,睇到都觉得好震撼‼️ 食落软嫩多汁牛味浓,绝对系高汁之选😍汤底我哋拣咗个好有特色既美白凝肤牛乳锅,汤头雪白又够浓,隐隐透出既奶香味,感觉滋补又对皮肤好💕除咗A 5和牛之外,个餐仲包埋美国极佳牛肩胛肉、澳洲特选牛肉、上选安格斯牛肉、美国牛板腱、牛胸爽、美国猪梅花、纽西兰羊肉巻、阿嬷烧酒鸡⋯⋯等等既肉肉任叫任食😋妥妥-个食肉兽既朋友仔食得好鬼爽😆个餐另外仲有埋海班片、鲷鱼片、墨鱼仔、海虾、海蚬、墨鱼滑、鱼青滑等等既海鲜同多款✨台湾美食✨(eg:台湾鸭血、逢甲米血糕、厚切午餐肉、十三香卤三宝、老街蜂果豆腐、百页豆腐、台式鱼饺、手工蛋饺、福建燕饺、响铃卷)可以自助落单,种类够哂丰富‼️台式区入面除咗有卤肉燥,仲有台湾肠、蚵仔煎等等既台湾美食,好似去咗台湾夜市扫街咁☺️调味区干净又企理,基本既葱、蒜蓉、辣椒、芫荽都有齐。饮品柜都算几大,茶类、汽
天气终于都开始凉啦😍系时侯又要出去疯狂打边炉啦💕

调味区干净又企理,基本既葱、蒜蓉、辣椒、芫荽都有齐。

饮品柜都算几大,茶类、汽水、啤酒等等既大路饮品都有成20款可拣;冷冻区入面既菜蔬类、丸类同肠类亦都有几十款选择😋

甜点区除咗有多种切好左既水果(西瓜、火龙果、哈密瓜)同蛋糕,仲有超有口感既芋丸同糖水🥰

想轻松回本记得要留意埋佢地既雪糕区,口味、种类都几多,最正系连Häagen-Dazs、movenpick都系任食㗎‼️小妹见到都忍唔住食左两、三杯‼️轻轻松松就回晒本‼️正‼️

❤️而家仲有全新推出既堂食台式自助餐‼️午市98,晚市 138,1小时用餐时间,平日除咗可以选择火锅放题,亦可选择台式自助餐‼️

而午市及晚市火锅放题,都包埋台式自助餐,不另收费!‼️真心平靓正丫‼️

🛑犇殿台湾火锅

📍大角咀海泓道1号奥海城3期UG楼