2022-10-06 1053 浏览
餐厅环境主题彷日本江户时代闹市般,卡位及座位都好宽敞,仲有吧台两位炉「牛太GYUTA」日本黑毛和牛烧肉,现已登陆马鞍山新港城中心,抢唔抢到机票啊?有冇假啊?如果仲未飞到日本.…..住不如食个日式烧肉放题,餐厅所有日本产黑毛和牛都来鹿儿岛宫崎自家牧场,放题价目由$389-$899,今日就介绍呢个系中上价钱「特上-日本产特上黑毛和牛烧肉放题 $629/位」,比起极上差在油花再重嘅降霜和牛、肉眼芯及甲罗烧等特上放题焦点在于多了厚切辣椒肉扒、厚切牛肋肉、牛脊肉配以多款调味酱汁,仲有厚切牛舌,海鲜方面有大虎虾、广岛蚝、鲍鱼及带子当中特上牛肋肉牛味香浓,配上盐已经带出牛本身味道,另外厚切特上辣椒肉扒,食落辣椒肉微微香辣够哂惹味,仲有上级牛脊配上烧汁,霜降油脂分布平均,牛脂够香而肉质与口感细腻嫩滑入口即溶另外所有餐都会有数十款前菜、不同部位烧肉(牛肉、豚肉、鸡肉、其他)、海鲜、激辛挑战系列,而自助沙律吧有多款蔬菜、炸物,仲有日本雪糕DIY芭菲、蕨饼,多款汽水及茶等等我呢个餐仲包生啤及酒精饮品放题🍺生啤仲系自动斟酒机嚟

我呢个餐仲包生啤及酒精饮品放题🍺生啤仲系自动斟酒机嚟