📍 Pancake House HoiHoi (荃湾)日本名古屋过江龙Pancake House🇯🇵🥞餐厅门面有几块滑浪板🏄‍♀️以夏威夷风为主题🌺🌊配上轻快既日文歌🎵放松的感觉😎餐厅主打松软既疏乎厘🥞😋不时推出不同期间限定疏乎厘及食品👍🏻依家系期间限定《恋人》系列 👩‍❤️‍👨亦有多款咸食正餐🍝仲要系Pet Friendly🐶可以有竉物去❤️✨ 南瓜疏乎厘班戟期间限定《恋人》系列之一💕班戟上插左日本恋居⛩️同埋拖住手既恋人👫🏼插牌,增添温馨感💕厚厚奶滑既南瓜忌廉淋系松软空气感十足既疏乎厘班戟上面🤤好好食😋南瓜味香,疏乎厘入口快溶既感觉☺️又唔会太甜✨铁板名古屋海虾肠片意粉🍝铁板上有一层蛋层🍳蛋上面既意粉🍝蕃茄味香🍅剥左壳嘅大虾🦐鲜甜爽口另外仲有肠✨芒果沙冰沙冰上面有Cream🤩加芒果粒🥭沙冰芒果味香😋甜度适中, 清新🌿✨荔枝玫瑰梳打期间限定《恋人》系列之一💕杯上面有一对恋人划艇🛶配上蓝色嘅饮品好match👍🏻梳打比较清香,荔枝玫瑰味香🌹饮品唔太甜, 配上杯边既砂糖岩岩好📍 Pancake House HoiHoi (荃新天地) (荃湾)荃湾杨屋道1号荃新天地1楼117号舖
📍 Pancake House HoiHoi (荃湾)

✨ 南瓜疏乎厘班戟

✨铁板名古屋海虾肠片意粉🍝