2019-01-06 83 浏览
去左台湾一排,出一转旺角发现好多新食店🥰尤其系呢一间,超级多foodie推介既一薯🥳有薯条食又有炸鸡,正呀!👉🏿✨韩式炸鸡 Hkd 28 💸📌我想讲!佢呢款炸鸡真系绝对俾到惊喜我🙊佢既外皮系估佢唔到咁酥脆,而且唔似平时食开既炸鸡,唔会好重炸粉,食落系会想连皮一齐食埋,入面既鸡肉仲好鲜嫩多汁!加埋佢酸酸甜甜既酱汁,真心一流🥰👉🏿✨日本超长薯条 干煎樱花虾&芝麻 Hkd 30💸📌系香港第一次见咁长既薯条。食落系啲似食紧jagabee既软熟版,上面啲樱花虾同芝麻香味四溢,食落口好重虾味,加埋酱汁同长薯条,呢个配搭都几fresh下架!(不过面头啲酱会有小小多,头几条就咁食会有些小腻,但整体都正既😚👉🏿✨比利时薯条 一薯酱 Hkd 30 💸📌一薯酱系指蛋黄酱加茄汁同洋葱粒!个人表示佢个酱真系100分!系酸甜既同事食到爽口既洋葱粒,加埋薯条食完全唔会腻,成条点晒酱汁都冇问题呀😊

👉🏿✨韩式炸鸡 Hkd 28 💸

📌我想讲!佢呢款炸鸡真系绝对俾到惊喜我🙊
加埋佢酸酸甜甜既酱汁,真心一流🥰

👉🏿✨日本超长薯条 干煎樱花虾&芝麻 Hkd 30💸

👉🏿✨比利时薯条 一薯酱 Hkd 30 💸