2023-08-02
难得自由嘅Me-time 💖梗系要揾一间坐得舒服 又可以慢慢叹嘅地方放松下😌🏮🏮🏮日本黒毛和牛焼肉牛太 🏮🏮🏮行入去 空间感好大 卡位阔落坐得好舒服最重要系佢嘅抽风系统做得好好入到去完全闻唔到油烟味 就算走既时候身上都无乜烧肉嘅味道🤭🥩豪华烧肉放题套餐 $389可以一次过食到82款不同种类嘅食物牛肋肉、牛肋条、牛仔骨、牛脊肉、板腱肉、封门柳、横隔肉除咗牛仲有猪、鸡、海鲜🦐等…真系应有尽有 我最钟意就系食封门柳同牛肋肉肉质鲜嫩仲好香浓 仲有佢哋既烧肉可以拣唔同嘅酱料 有烧汁、盐 、葱盐、辛辣等 啱晒唔同人嘅口味而饮品柜入面嘅饮品都好多选择㗎不过我就最钟意饮啤酒🤭呢度仲有朝日Asahi任饮 简直系无得输啦😍🎏 夏日期间仲有 🎏 夏祭限定 🎏 🥩全新烧肉口味🧀芝士 X 辛辣烧肉 绝对系刺激味觉嘅享受
🧀芝士 X 辛辣烧肉 (牛肋肉、猪颈肉、鸡腿肉)
🧀芝士拉丝系列 手羽、肠、竹轮、粟米粒🧀芝士控真系唔可以错过🤤🎏夏祭限定 🎏 自助吧小食
🍅蕃茄芝士粉 Shake Shake薯条🍟
🧀 芝士炸鸡 🦑 炸鱿鱼 🐙章鱼烧 🥗沙律菜未烧好啲肉前 就食住啲小食过下口瘾先😆🎏夏祭优惠放送🎏夏祭期间 凡
梗系要揾一间坐得舒服 又可以慢慢叹嘅地方放松下😌
🏮🏮🏮日本黒毛和牛焼肉牛太 🏮🏮🏮
行入去 空间感好大 卡位阔落坐得好舒服
最重要系佢嘅抽风系统做得好好
入到去完全闻唔到油烟味 就算走既时候
身上都无乜烧肉嘅味道🤭
🥩豪华烧肉放题套餐 $389
可以一次过食到82款不同种类嘅食物
牛肋肉、牛肋条、牛仔骨、牛脊肉、板腱肉、
封门柳、横隔肉除咗牛仲有猪、鸡、海鲜🦐等…
真系应有尽有 我最钟意就系食封门柳同牛肋肉
肉质鲜嫩仲好香浓 仲有佢哋既烧肉可以拣唔同嘅
酱料 有烧汁、盐 、葱盐、辛辣等 啱晒唔同人嘅口味
而饮品柜入面嘅饮品都好多选择㗎
不过我就最钟意饮啤酒🤭
呢度仲有朝日Asahi任饮 简直系无得输啦😍
🎏 夏日期间仲有 🎏 夏祭限定 🎏
🥩全新烧肉口味
🧀芝士 X 辛辣烧肉 绝对系刺激味觉嘅享受 🧀芝士 X 辛辣烧肉 (牛肋肉、猪颈肉、鸡腿肉) 🧀芝士拉丝系列 手羽、肠、竹轮、粟米粒
🧀芝士控真系唔可以错过🤤
🎏夏祭限定 🎏 自助吧小食 🍅蕃茄芝士粉 Shake Shake薯条🍟 🧀 芝士炸鸡 🦑 炸鱿鱼 🐙章鱼烧 🥗沙律菜
未烧好啲肉前 就食住啲小食过下口瘾先😆
🎏夏祭优惠放送🎏
夏祭期间 凡惠顾满$469或以上放题套餐
仲可以即时免费升级波子汽水放题🥂
食饱饱 就梗系要食埋个甜品先啦🍨🍦🧇 🍦云朵纽纹雪糕(波子汽水味/3.6牛乳/混合)
可以自助式发辉自己方法纽出嚟 有杯装、甜筒等
雪糕质地软绵 波子汽水味好出 又唔会太甜
虽然佢很丑(我唧得😂)不过真系超好食😋
最后仲可以玩埋🎊「千本引」拉绳小游戏 🎊
凭眼力拣出一条绳 奖品有:
🎏夏日祭典玩具/零食/餐饮优惠券
有得食 仲有得玩 我就拉到一条零食喇🤭
🧒🏻小朋友用餐仲有免费扭蛋机代币玩🩵
🥩日本黒毛和牛焼肉牛太 (沙田中心) @gyuta_wagyu
📍沙田横坚街2-16号沙田中心3楼50及57号舖
📍屯门屯隆街1号锦荟坊3楼338-343号舖
📍马鞍山鞍禄街18号MOSTown新港城中心(4期)3楼3229-3230号舖