2020-09-12
嚟黄埔食好西🙋🏻♀️🙋🏻♀️本身想食佢对面嘅乌冬,但多人排铺头又细,费事等就去咗对面呢间,但错有错著,呢间又几ok㖞🥳平日夜晚嚟到算多人,但好彩有位唔洗排队🤣·✨海胆鱼生丼 $168有咩𩠌一眼睇哂啦唔洗讲啦话🤗讲笑姐~有海胆、带子、鲷鱼、油甘鱼、三文鱼籽、三文鱼、八爪鱼、熟虾、蟹柳同埋甜蛋·上面嘅料系几多,好足料,都新鲜嘅,海胆几金黄几新鲜,欣赏佢个带子同青瓜咁样剪几有心思嘅,同埋我发觉钟意食甜蛋😂🙈·但想讲饭唔够,有冇得添😂🙋🏻♀️同埋个人唔钟意熟虾,叫得鱼生饭如果系生虾而唔系熟虾会好好多🤤🤤·✨荷叶鳗鱼饭定食🍱 $118呢个系晚市嘅dinner set嚟,跟面豉汤呢个都等咗几耐,个鱼生饭都食完佢都未到😂😂不过睇落佢真系啱啱蒸起嘅,好热仲冒紧烟呢个鳗鱼饭,真系好多饭,多到我地食唔哂,而鳗鱼就正常发挥啦🤣对得住价钱嘅🤪·✨牛油果软壳蟹卷 $78呢个好足料呀!心心眼😍😍最爱牛油果🥑再加软壳蟹,永远都系冇得输嘅卷物配搭!·一客有四件,头尾都劲大旧,中间两旧都唔细,你睇啲蟹肉几多就知!右边个层层牛油果🥑睇到好心动💓最有诚意就系前面嘅两块炸蟹壳😝😝你见唔见到只眼👁呀?🙋🏻♀️·总之呢个超正,必
平日夜晚嚟到算多人,但好彩有位唔洗排队🤣
✨海胆鱼生丼 $168
✨荷叶鳗鱼饭定食🍱 $118
呢个系晚市嘅dinner set嚟,跟面豉汤
呢个都等咗几耐,个鱼生饭都食完佢都未到😂😂
不过睇落佢真系啱啱蒸起嘅,好热仲冒紧烟
✨牛油果软壳蟹卷 $78
右边个层层牛油果🥑睇到好心动💓
总之呢个超正,必食!